e s t r a s s a

19/02/2007

“Carretejant…”

Filed under: Uncategorized — t. @ 21:59

Fa temps que m’intriga tot el merder on s’ha posat la direcció de ERC. Serà, és, molt dur la col·laboració amb el PSC i no tant, però també, amb ICV… Millor un govern d’esquerres, sí… Però dins el nostre procés de recerca de la sobirania absoluta i independent ERC camina per camins pantanosos, doncs la resta del tripartit només posarà entrebancs per tal de no anar per plantejaments radicals, si mes no els hi recordaran l’encara recent, temps del 1er tripartit maragallià i dissortadament potser molt millor que el d’ara (Entesa, de qué…?)

A més últimament m’he volgut acostar als plantejaments de l’enfadat i esquerp Carretero i el seu solament. No sols m’ha semblat molt interessant sinó que a més he col·laborat en una llarga opinió que copio tot seguit:

“M’agradaria que més d’un pensés en què a CiU no s’ha vist cap corrent crítica mai, o que prengui cos quelcom, com ara es pren a RCAT dins ERC. Només, que recordi, la marxa del malaurat Esteve a ERC precisament, va fer veure per una vegada de com està de sotmesa CiU a l’aparell empresarial i mediatic català que necessita d’Espanya com l’aire. I tot això, mentre s’ha omplert la boca de “Visca Catalunya durant més de 25 anys, però a espatlles dels seus votants que segueixen votant i votant una opció que per res vol la sobirania i llibertat absoluta d’estat lliure per Catalunya. Es creuen que som un país en constant jocs florals i ho incentiven com un país de fantasia (per les immobiliàries, camps de golf i parcs temàtics…) Com a mínim a ERC li creix, i és bo, sembla que de forma ben sana, una corrent crítica a la qual m’adhereixo en forma i continguts, de moment, per necessària, prudent i extrema alhora i balsàmica…
De moment ERC, la direcció i molts militants i simpatitzants, tindrem que prendre bona nota i començar a netejar formes acomodatícies i apartar panxacontents i, especialment, demanar/actuar amb fermesa davant del fet ja conegut per molts i denunciat per l’escriptor Víctor Alexandre, envers l’espanyolització alarmant dels noticiaris de la cada vegada menys televisió nacional TV3. Continua sent escandalosa la seva subordinació a les consignes socialistes per fer de la TV3 i per extensió de la pròpia Catalunya en un apèndix de l’estat-mare pàtria Espanya d’on sortim i estem de tronc escapçat… Una vergonya i absurditat premeditada per començar a fer quelcom per enfonsar-la del tot: Srs Puigcercós i Carod, etc. No els hi sembla?
De moment farem costat al Sr Carretero i cia. Cal renovar aires, més compromís i nuls agenollaments…!!
Visca Catalunya Lliure, abans del 2014 ?”

 

Anuncis

Feu un comentari »

Encara no hi ha cap comentari.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

%d bloggers like this: