e s t r a s s a

04/11/2008

Estem ben arreglats…

Filed under: Uncategorized — t. @ 19:31

Ganes tinc que s’acabin d’una punyetera vegada les eleccions nord-americanes. Sembla que les facin ací mateix, a casa nostre… Mai havia vist i escoltat tanta apologia mediàtica envers l’elecció d’un president. I alhota tanta buidor i papanatisme informatiu. Sigui l’Obama o l’altre, de fet sembla millor el primer, però al final ha de restar quasi tot igual, doncs aquesta sacrosanta nació no voldrà perdre els últims privilegis que li resten i que s’ha guanyat, durant els últims 100 anys especialment, a base de guerres per arreu i de tocar els collons, fins a aniquilar o envair si cal,  a tot el que no s’avingui als seus interessos…

En fi, aviam si s’apaga l’euforia postissa dels nostres periodistes i s’hen van a descansar d’una puta vegada. Després de tants i tants dies donant la tavarra cansa moltíssim seguir-los, o ni tan sols comprar el diari o enxufar la radió o la tv… És tot d’un aborriment majúscul i d’una esclavisme estúpid que no sé a on ens ha de portar, o a on ens volen dirigir…  No hi ha cap explicació coherent, salvo que ens haguem tornat ben boixos com a servidors de l’amo americà a ulls clocs. Serà això? Hem perdut l’oremus o la dignitat, o ambdues coses?

Que guany qui volgui però haviam quan  serà l’hora de prioritzar els nostres problemes de més a la vora i d’altres també llunyans i més importants per a la dignitat humana com la no fi de les guerres i la fam, per exemple…

I una última pregunta a l’aire: On va el periodisme nostre, avui en dia? Els hi queda dignitat i quelcom d’independència i criteri o només una taca en la immensitat del cel i la terra colonitzat pels de sempre…?

I una postdata: La televisió nacional de catalunya (sí, en minúscules) ja ha perdut l’esme o la personalitat per dirigir-se cap a la nostre pròpia societat sense cap resenya o debat envers la sobirania, la indepèndencia o diguem-l’hi com volguem, però és que ni s’esmenta, res de res i dia rera dia, i això que mana (?) un tripartit d’esquerres i… ??

Anuncis

1 comentari »

  1. Tot plegat ben lamentable…

    Comentari per Jose Martín — 05/11/2008 @ 14:40 | Resposta


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

%d bloggers like this: